0892 38 62 43
0889 82 69 00

Политика за поверителност

Политика на поверителност

Събирането, съхраняването, обработването и използването на лични данни от потребителите на сайта се осъществява от Лоял Консулт Уеб ООД, ЕИК 205240930 със седалище и адрес на управление гр.Пловдив, Улица Пламък 4, в качеството си на администратор на лични данни (вписан в Регистъра на администраторите на лични данни на КЗЛД)

Тази декларация за поверителност определя как Лоял Консулт Уеб ООД използва и защитава всяка информация, която давате на http://имейлмаркетинг.com, http://loyal-consult.eu,  когато използвате тези уебсайтове.

Лоял Консулт Уеб ООД се ангажира да гарантира защитата на личните ви данни. Ако ви помолим да предоставите определена информация, с която можете да бъдете идентифицирани при използването на този уебсайт, тогава можете да бъдете сигурни, че ще бъде използвана само в съответствие с тази декларация за поверителност.

Лоял Консулт-Пловдив ЕООД може периодично да променя тази политика, като актуализира тази страница. Трябва периодично да проверявате тази страница, за да сте сигурни, че сте съгласни със всички промени. Тази политика е актуализирана последно на 09 февруари 2018 година.

Какви лични данни събираме:
Може да съберем следната информация* , като при всяко конкретно събиране на данни ще бъдете уведомявани , за конкретните цели на събирането на данни и те ще бъдат използвани само за цитираните конкретни цели:
• име на организацията , име  и длъжност на служителя или потребителя
• информация за обратна връзка, включително телефон и имейл адрес

  • IP адрес и други данни, необходими за пълноценното използване на услугите и ресурсите на уебсайта
    • демографска информация като пощенски код, предпочитания и интереси
    • друга информация, свързана с проучванията и / или офертите на клиентите

*НЕ събираме специални категории лични данни, които са особено чувствителни от гледна точка на основните права и свободи , такива като: данни, разкриващи расов или етнически произход, политически възгледи, религиозни или философски убеждения или членство в синдикални организации, както и генетични данни, биометрични данни, данни за здравословното състояние или данни за сексуалния живот или сексуалната ориентация на физическите лица.
Какви са целите на събирането на лични данни:
Ние събираме информация, за да разберем вашите нужди и да ви предоставим по-добро обслужване, и по-специално поради следните причини:

  • Вътрешен архив.
  • Създаване на потребителски акаунт.
  • Сигурност и надеждност и по-добро представяне на услугите на уеб сайта, за да подобрим нашите продукти и услуги.
    • За да изпращаме промоционални имейли за нови продукти, специални оферти, новини, бюлетини, анкети, проучвания, предложения, съвети, идеи или друга информация, която считаме, че може да ви бъде полезна и интересна, като използваме предоставения от вас имейл адрес.
    • Може да използваме информацията, за да персонализираме уебсайта според вашите интереси.
  • Може да използваме информацията, за да се свържем с вас по телефон, имейл или факс , за да ви предложим информация за конкретен продукт или услуга, предлагани от Лоял Консулт Уеб ООД

 

Права на потребителите (субектите на данни):

  • Информираност (във връзка с обработването на личните му данни от администратора);
  • Достъп до собствените си лични данни;
  • Коригиране (ако данните са неточни);
  • Изтриване на личните данни (право „да бъдеш забравен“);
  • Ограничаване на обработването от страна на администратора;
  • Преносимост на личните данни между отделните администратори;
  • Възражение спрямо обработването на негови лични данни;
  • Субектът на данни има право и да не бъде обект на решение, основаващо се единствено на автоматизирано обработване, включващо профилиране, което поражда правни последствия за субекта на данните или по подобен начин го засяга в значителна степен;
  • Право на защита по съдебен или административен ред, в случай, че правата на субекта на данни са били нарушени.

 

Сигурност
Ние се ангажираме да гарантираме, че информацията ви е защитена. За да предотвратим неоторизиран достъп или разкриване на информация, ние сме въвели подходящи физически, електронни и управленски процедури за защита на информацията, която събираме онлайн.
Бисквитки
Бисквитката е малък файл, който изисква разрешение да бъде поставен на твърдия диск на компютъра ви. След като сте съгласни, файлът се добавя и “бисквитката” ви помага да анализирате уеб трафика или да ви уведомим, когато посещавате конкретен сайт. “Бисквитките” позволяват на уеб приложенията да отговарят на вас като на отделни хора. Уеб приложението може да приспособи своите операции към вашите нужди, харесвания и неприязън, като събира и помни информация за Вашите предпочитания.

Използваме “бисквитки на дневника”, за да идентифицираме кои страници се използват. Това ни помага да анализираме данните за трафика на уеб страници и да подобрим нашия уебсайт, за да го приспособим към нуждите на клиентите. Използваме тази информация само за целите на статистическите анализи и след това данните се премахват от системата.

Като цяло, “бисквитките” ни помагат да Ви предоставим по-добър уебсайт, като ни позволи да наблюдаваме кои страници смятате за полезни и кои не. “Бисквитката” ни по никакъв начин не ни дава достъп до компютъра ни или информация за вас, различна от данните, които сте избрали да споделите с нас.

Можете да изберете да приемате или да отказвате “бисквитките”. Повечето уеб браузъри автоматично приемат “бисквитки”, но обикновено можете да промените настройката на браузъра си, за да откажете “бисквитките”, ако предпочитате. Това може да ви попречи да се възползвате максимално от уебсайта.

Ако не искате да получавате “бисквитки”, можете да промените браузъра си така, че да ви известява, когато се изпращат “бисквитки”, или можете да откажете всички “бисквитки”. Можете също така да изтриете “бисквитките”, които вече са зададени.

Ако искате да ограничите или блокирате “бисквитките” на уеб браузъра, които са зададени на вашето устройство, можете да направите това чрез настройките на браузъра си; функцията Помощ в браузъра ви трябва да ви каже как. Друга възможност е да посетите www.aboutcookies.org , която съдържа изчерпателна информация как да направите това на голямо разнообразие от настолни браузъри.

Понастоящем прилагаме политика на “мълчалив отказ “, което означава, че приемате, че не сте доволни от използването на “бисквитки”. Ако желаете да включите бисквитките, трябва да изберете бутон “Приеми бисквитките”, след като сте посетили сайта.

“Бисквитки” на сайтовете на Лоял Консулт Уеб ООД

Бисквитки за сесии – Използваме сесийна “бисквитка”, за да запомним, че сте влезли в профила си, когато влизате в нашата клиентска зона. Можете да научите повече за сесиите “бисквитки” и за какво се използват за тях на http://www.allaboutcookies.org/cookies/session-cookies-used-for.html

Пазим информацията от бисквитките 1 месец.

Google Анализ – използваме това, за да разберем как се използва интернет сайтът на Лоял Консулт Уеб  ООД , за да се подобри практическата работа на потребителите. Вашите потребителски данни са анонимни. Можете да научите повече за позицията на Google относно поверителността по отношение на нейната услуга за анализ на адрес http://www.google.com/policies/privacy/

Google AdWords: Използвайки кода на Google AdWords, ние сме в състояние да видим кои страници помогнаха за подаването на формуляри за връзка. Това ни позволява да използваме по-добре нашия платен бюджет за търсене.

Реклама в Facebook: Използваме проследяване на реализациите и пренасочващи пиксели в Facebook рекламата, което ни позволява да събираме или получаваме информация.

DoubleClick: Използваме кодове за ремаркетинг, за да се регистрираме, когато потребителите виждат конкретни страници, което ни позволява да предлагаме насочена реклама в бъдеще.

Друга информация, която събираме:

Социални бутони. На много от страниците на сайта на Лоял Консулт Уеб ООД ще видите “социални бутони”. Те дават възможност на потребителите да споделят или да маркират уеб страниците. Има бутони за: Twitter, Google +1, Facebook ‘Like’ , ‘Share’ и LinkedIn ‘Share’. За да приложите тези бутони и да ги свържете със съответните социални мрежи и външни сайтове, има скриптове от домейни извън сайта на Лоял Консулт Уеб ООД. Трябва да сте наясно, че тези сайтове вероятно ще събират информация за това, което правите по целия свят, включително и на сайта на Лоял Консулт Уеб ООД. Така че, ако кликнете върху някой от тези бутони, тези сайтове ще регистрират това действие и могат да използват тази информация. В някои случаи тези сайтове ще регистрират факта, че посещавате сайта на Лоял Консулт Уеб ООД и конкретните страници, на които сте, дори ако не кликнете върху бутона, ако сте влезли в услугите си, като Google и Facebook. Трябва да проверите съответните правила на всеки от тези сайтове, за да видите как точно използват информацията ви и да разберете как да се откажете или изтриете такава информация.

Външни уеб услуги.

Ние използваме редица външни уеб услуги на сайта на Лоял Консулт Уеб ООД , най-вече за показване на съдържание в нашите уеб страници. Например, за да покажем слайдшоу, може понякога използваме SlideShare; за да показваме видеоклипове, които използваме може да използваме YouTube . Това не е изчерпателен или пълен списък на услугите, които използваме или може да използваме в бъдеще при вграждането на съдържание, но това са най-често срещаните. Както при бутоните за социални услуги, не можем да предотвратим събирането на информация за използването на това вградено съдържание от тези сайтове или външни домейни. Ако не сте влезли в тези външни услуги, те няма да знаят кой сте, но има вероятност да съберат информация за анонимна употреба, напр. брой на изгледи, пиеси, товари и др.

 

Връзки към други уебсайтове

Нашият уебсайт може да съдържа връзки към други сайтове от интерес. След като обаче сте използвали тези връзки, за да напуснете нашия сайт, трябва да отбележите, че нямаме контрол върху този друг уебсайт. Поради това не можем да носим отговорност за защитата и поверителността на каквато и да е информация, която предоставяте, докато посещавате такива сайтове, и такива сайтове не се уреждат от това изявление за поверителност. Трябва да внимавате и да разгледате декларацията за поверителност, приложима към въпросния уебсайт.

Контролирайте личната си информация

Можете да изберете да ограничите събирането или използването на вашата лична информация по следните начини:
• Винаги, когато ви бъде поискано да попълните формуляр в уеб сайта, не слагайте отметка на полето, на което можете да кликнете, за да покажете, че искате информацията да бъде използвана за директен маркетинг
• Ако сте се съгласили да използваме вашата лична информация за целите на директния маркетинг, можете да промените решението си по всяко време, като ни пишете на admin@loyal-consult.eu
• Ние няма да продаваме, разпространяваме или предоставяме вашата лична информация на трети лица, освен ако законът не ни задължава да го направим. Можете да поискате подробности за личната информация, която притежаваме за вас съгласно чл.15, т.3 от  Общия регламент за защита на данните ( GDPR).
Ако смятате, че каквато и да е информация, която притежаваме, е неточна или непълна, моля, пишете ни или ни пишете възможно най-скоро на admin@loyal-consult.eu. Ние незабавно коригираме всяка информация, за която е установено, че е неправилна или неактуална.

Опровержение

Материалът на нашия сайт е даден само за обща информация и не представлява професионален съвет. Преди да предприемете действие, трябва да приемете конкретни съвети, тъй като ние не приемаме пряко или косвено никаква отговорност за загуби, възникващи пряко или косвено от зависимостта от информация на този сайт. Тъй като интернет използва отворена система, ние не можем да гарантираме, че сайтът и изтеглянията ви достигат без вируси. Затова трябва да вземете всички необходими предпазни мерки за Вашата безопасност.