0892 38 62 43
0889 82 69 00

SEO

SEO
Какво е SEO?

Оптимизация за търсачки (на английски: search engine optimization, SEO) е процесът на подобряване видимостта на уеб сайтa в търсачките чрез „натурални“ или неплатени (нар. още „органични“ или „алгоритмични“) резултати, който включва оптимизация на HTML-кода, структурата и текстовете на уеб сайт. Увеличаването на вътрешните и/или обратните връзки (backlinks) е още една от стратегиите за  оптимизация. Фактически, колкото по-рано (или по-напред в страницата) и по-често се появява един сайт в резултатите, толкова повече посетители е вероятно да му генерира търсачката. Така сайтът получава присъствие в Интернет пространството.

Важни факти

За колко време се прави SEO оптимизация?

Оптимизацията се прави за различен период от време и резултатите от нея са видими също след определен период. Самото й извършване може да отнеме от седмица до месеци. По важното е, че е небоходим период от време за да се види ефекта от направата й или моментът, когато ще станат видими резултатите в Google. Именно този момент е най-очаквания и желан ефект и е възможно да отнеме от две седмици до няколко месеца.

Колко струва SEO оптимизацията и какво трябва да знаем?

Цената за оптимзиация, може да варира в доста голяма граница. Също така да бъде само еднократна такса или и да има абонамет за поддръжка та й. Оптимизацията никога не може да бъде гарантирана на 100%. Единственият, който може да ви гарантира челни позиции в Google е самият Google. Ако някой ви дава гаранция 100%, че ще бъдете първи или n-ти при търсенето на определена дума или фраза то това е несериозно изказване, понеже единствено Google решва, кой ще покаже на първо място и единствено той знае с точност как да орпедели кой да е на първо, второ и n-то място в резултатите си.

Основни фактори на SEO оптимизацията

имейл маркетинг
Регистрация в търсачки
Регистриране на сайта в популярните интернет търсачки.
имейл маркетинг
ON-PAGE SEO
Анализиране и коригиране на SEO елементите в сайта и страниците му.
имейл маркетинг
Изграждане на връзки
Изграждане на висококачествени връзки към Вашият сайт.

Поръчайте своята SEO оптимизация сега!

Помогнете на бизнеса си да расте